GezondheidsManagement

Joop van Gestel

Mijn praktijk voor fysio, haptonomie of coaching is momenteel, tot nader bericht, gesloten.

U kunt wel terecht bij mijn collega Rachel van Westing, bekkenfysiotherapeute. 06-25001790

Ik nodig je uit voor een korte nadere kennismaking, zodat je een beetje weet met wie je van doen hebt als je mij belt of mij in de praktijk tegenkomt. Ik ben 54 jaar, getrouwd met Rachel en wij hebben 3 zonen: van 21, 19 en 16 jaar.

Bij Paramedicum ben ik, naast eigenaar en beheerder van het ‘paarse’ praktijkpand, werkzaam als fysiotherapeut, als trainingsbegeleider en als coach / haptonoom.

Ik ben een gedreven professionele gezondheidsfreak en een bijzonder creatieve beroepsinnovator op het terrein van GezondheidsManagement en psychologische begeleiding. Met de studies fysiotherapie, haptonomie, VO Beroepsinnovatie en MA Psychologie in de pocket, maak ik al 18 jaar steeds weer vernieuwende gezondheids-mixen. Dit doe ik binnen mijn gezondheids- en trainingscentrum Paramedicum. Enkele van mijn succesrecepten zijn: Medisch Fitness, 3D-training, Mindfull Movement, ABC van het voelen en M@A4Move.

Naast mijn onverschrokken belangstelling voor het lijfelijk functioneren van de mens, gaat mijn passie helemaal op hol bij onderwerpen als BrainErgy, Het Slimme Onbewuste, MindMapping, Out-of-the-box-creativiteit, HiQ en Systemisch Werk.

Tijdens mijn latere opleidingen Professionele Begeleiding, Systemisch Werk en Familie-opstellingen heb ik mij meer en meer verdiept in de diepste, onbewuste drijfveren die mensen in beweging zetten (of juist doen stagneren!). Met speels gemak combineer ik al deze inzichten tot een concrete, down-to-earth begeleiding; persoonlijk, integer, doeltreffend. En met humor!

Wonend in IJsselstein houden onze drie zonen mij behoorlijk op mijn ‘papa-plek’, mijn vrouw Rachel staat stevig naast mij als ‘partner/collega’; ook een gezondheidsfreak: zij is nl. gespecialiseerd Bekkenfysiotherapeut, ook onder hetzelfde dak bij Paramedicum.

Persoonlijke Vitaliteit put ik uit hardlopen, concertbezoek, hele mooie muziek en een goed gesprek.