GezondheidsManagement

Haike Germann

Emotieve Therapie: daar word je blij van!
Ik ben Haike Germann en ik werk met hart en ziel als emotief therapeut. Ik houd ervan om groeiprocessen te begeleiden en te observeren. Ik doe dat met humor, zachtheid en warmte, maar kan soms confronterend zijn om je te helpen je bewust te worden van bepaalde patronen.

Vanaf mijn jeugd ben ik al geïnteresseerd in menselijke emoties en gedrag. Welke invloed heeft onze gezinssituatie hierop en welke invloed hebben trauma’s. Hoe komt het dat de ene persoon in een bepaalde situatie een trauma krijgt en de ander in een gelijksoortige situatie niet? Hoe kun je ervoor zorgen dat het trauma verwerkt wordt in plaats van er de rest van je leven last van te hebben?

Ik ben ongeveer 25 jaar geleden begonnen met een persoonlijke zoektocht. Ik wilde mijn eigen pijn verwerken en heb daarvoor kennis gemaakt met verschillende vormen van therapie. Na verloop van tijd ben ik ook gaan studeren want ik wilde wat ik geleerd had, doorgeven aan anderen. De belangrijkste opleidingen waren Regressietherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren en Emotieve Therapie.

Over deze laatste vorm ben ik zo enthousiast geworden dat ik in mijn praktijk vrijwel alleen nog maar Emotieve Therapie geef. Voor mij heeft het gewerkt en ik zie dat het voor mijn cliënten ook werkt. Zij worden er blij van en ik word er zelf ook blij van.

Ik heb mij aangesloten bij de School voor Emotieve Therapie. Als één van de schoolleiders en docent is het mijn doel om zoveel mogelijk therapeuten op te leiden zodat nog meer mensen kunnen profiteren van de werking van Emotieve Therapie. Daarnaast vind ik het enorm inspirerend en uitdagend om mee te werken aan nieuwe ontwikkelingen om de therapie nog krachtiger te maken.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Ik begeleid je graag.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.emotievetherapie.nu.

Foto