GezondheidsManagement

Floortje Engels

Floortje F.V. Engels (1982)

In 2004 ben ik afgestudeerd aan de hogeschool van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in revalidatiecentrum de Hoogstraat en in een particuliere praktijk. Mijn interesse en voorkeur voor kinderfysiotherapie is tijdens mijn studie alleen maar sterker geworden.

Vanaf 2005 ben ik gaan werken in ‘de praktijk voor fysiotherapie en kinderfysiotherapie’, waar ik de eerste jaren zowel volwassenen als kinderen heb behandeld.

In 2009 ben ik bij ‘de tuimelaar’ gaan werken en sindsdien richt ik me volledig op kinderfysiotherapie. Ik ben werkzaam op de Herderschêeschool, een speciaal onderwijs school voor kinderen met een verstandelijke beperking, in Utrecht.

Ik heb mijn werk als fysiotherapeut altijd met topsport gecombineerd. Ik ben hockeykeepster bij Kampong en heb van 2004 tot 2012 voor het Nederlands elftal gespeeld. Het is een mooie uitdaging om deze twee passies te combineren.

Sinds september 2012 volg ik de master opleiding Kinderfysiotherapie, aan de Hogeschool Utrecht.

Registratie: Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) Big 99063028504

Foto