GezondheidsManagement

Annemargriet Scheerder

Sinds 2011 eigenaar van de Praktijk voor Osteopathie Scheerder.

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 2004 ben ik gaan werken in de revalidatie. Eerst in revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem en later in Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Om mij verder te verdiepen in het menselijk lichaam en mijn patiënten nog beter te kunnen behandelen ben ik in 2005 gestart met de opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy.

Na de opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart, inmiddels gevestigd in Paramedicum op de Bekkerstraat in Utrecht.

Het werken als osteopaat geeft mij veel voldoening. Wat het boeiend maakt is dat ik op zoek kan gaan naar de oorspronkelijke oorzaak van een probleem. Met mijn handen weer in beweging krijgen van structuren en zodoende het lichaam de gelegenheid geven om zelf te herstellen.

Veel mensen ervaren een behandeling als een opluchting. Er wordt niet alleen gekeken naar de plaats waar de klacht zich bevindt maar ook naar de rest van het lichaam waar de klacht eventueel vandaan zou kunnen komen.

Wilt u weten of een osteopathie behandeling u (of uw man/vrouw/kind) zou kunnen helpen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op of kijk voor meer informatie op mijn website.

Graag tot ziens in de praktijk!

Annemargriet Scheerder

Praktijk voor Osteopathie Scheerder

Bekkerstraat 118

3572 SL Utrecht

030 – 877 35 78

info@osteopathiescheerder.nl / www.osteopathiescheerder.nl

Ik ben lid van de beroepsverenigingen NVO en NRO waardoor de behandeling vaak deels of geheel vergoed wordt door de zorgverzekeraar

Foto